Centrul Cultural European

Radio Pucioasa Online

Proiect cultural din cadrul Platformei PUCIOASA ONLINE, realizat de Centrul Cultural European și Primăria Orașului Pucioasa

ADIO, LINIȘTE ASURZITOARE!!!

”ADIO, LINIȘTE ASURZITOARE!!!”, transmite Constantin Ana.

Căci, dragi locuitori ai orașului Pucioasa, domnul primar v-a pregătit o surpriză inedită!

În această perioadă grea, apăsătoare, avem nevoie de mici motive de bucurie, care să ne distragă dea problemele de zi cu zi… „Trăim vremuri urâte! Ne este dor de prieteni… Simțim lipsa familiei… Copiilor, oricât de ciudat ar părea, le este dor de școală… Lucrurile simple, banale, din trecutul recent par niște amintiri fabuloase. Iar peste toate acestea, primăvara ne chinuie și ea din ce în ce mai tare!”

Este clar că, pe lângă toate obiceiurile de până acum, cel mai mult lipsește comunicarea… Interacțiunea dintre persoane a scăzut! Și de aceea, totul este schimbat. „Mai presus de toate cele enumerate mai sus, îmi este dor de orașul nostru, cu părțile lui bune, cu părțile rele (parca le-am și uitat pe acestea), de VIAȚA lui! Una peste alta, îmi este dor de orașul care mi-a fost casă mai mult de 40 de ani!!!
Criza aceasta, dragi prieteni, ne-a schimbat și ne va schimba în continuare viața tuturor! Iar cel mai important lucru care cred eu că lipsește în aceste vremuri este COMUNICAREA și LOCUL în care să o facem!

În zilele acestea, comunitatea noastră are nevoie de o comunicare simplă, sinceră, cu informații corecte și în timp real, are nevoie de informații cu suflet și caracter!”

Însă Pucioasa are soluția! Perioada aceasta dificilă va trece mult mai ușor de acum! „Pentru că avem nevoie de un LOC unde să ascultam și să fim ascultați… în curând, acest LOC va purta un nume:
RADIO PUCIOASA ONLINE!
Așa cum îi spune numele, va emite pentru moment doar online și va fi un post de radio al DUMNEAVOASTRĂ!
Din acest moment, dăm frâu liber imaginației fiecăruia dintre voi, pentru că, pe lângă ideile noastre, avem nevoie să personalizăm acest post de radio așa cum vă doriți!!!”

Totul o să fie bine! Împreună vom reuși!